top of page
FireProtect2 Living room White.png

Med  våra trådlösa & trådbundna sensorer från Ajax Systems som ger en omfattande övervakning och full kontroll över ditt hem eller företag. Vi erbjuder även högpresterande trådbundna alternativ för dem som föredrar det. Oavsett valet av trådlöst eller trådbundet kan du lita på vår pålitliga säkerhetslösning för en tryggare miljö för dig och dina tillgångar. Få den lugnande känslan av fullständigt skydd med vårt omfattande och pålitliga säkerhetssystem.

Hos oss kan ni enkelt boka in ett kostnadsfritt besök eller ett digitalt möte.

Svenska Brand & Fastighetsskydd strävar efter att vara en komplett leverantör och erbjuda våra kunder en helhetslösning. Vi täcker olika säkerhetsaspekter med både trådlösa och trådbundna lösningar.

 

Utöver detta inkluderar vårt tjänsteutbud installation av passagesystem, dörrautomatik, inbrottslarm och brandlarm.

Vi går längre än bara installationer; våra tjänster omfattar även service och underhåll av säkerhetsutrustning, inklusive brandteknisk utrustning som brandsläckare, rökluckor och sprinkler. Med vårt breda sortiment av produkter säkerställer vi att vi kan leverera på vårt åtagande.

 

För att visa vår kapacitet att hantera projekt av alla storlekar, erbjuder vi även bevakning, störningsjour, rondering samt en larmcentral för mottagande av larm och felanmälningar. Hos oss hittar du inte bara en leverantör utan en partner som är dedikerad till att skapa trygghet och säkerhet genom våra omfattande lösningar och tjänster.

lägenhetshus

Flerbostäder

Ett effektivt brandskydd för ökad trygghet. När du vet att varje granne har en fungerande brandvarnare som är kopplad till larmcentralen, skapas en trygg vardag för alla i hemmet. En extra dimension är möjligheten för varje boende att få en notis i mobilen om det uppstår ett larm hos grannen – en funktion som självklart går att anpassa efter era preferenser.

Brand

Vårt brandskydd är utrustat med brandvarnare som är kopplade till larmcentralen, räddningstjänsten och alla boende i fastigheten. Det utgör det mest pålitliga skyddet på marknaden. 

Brandskydd (5).png

Trygghet

Vattenläckage, brand, inbrott, överfallslarm – alla dessa aspekter är lika viktiga. Vår paketlösning erbjuder ett enkelt och omfattande skydd för hemmet, vilket skapar en tryggare vardag för dig och dina anhöriga.

Brandskydd (6).png

Inbrott

Ett effektivt inbrottslarm höjer säkerhetsnivån i hemmet. Genom att dessutom koppla larmet till en larmcentral, grannar och anhöriga ökar tryggheten ytterligare.

Brandskydd (4).png

Hälsa

En sund inomhusmiljö och god ventilation är grundläggande för vår välmående. Dessutom är det av betydelse för byggnadens hälsa och energieffektivitet att upprätthålla en lämplig temperatur och undvika fuktproblem.

Image by Jonas Vincent

Redo att sätta igång? Vårt team är här för att underlätta för er.

Kontakta oss nedan eller fyll i vårt kontaktformulär

040 - 80 633

  • LinkedIn

Vi finns på Linkedin

bottom of page