top of page
Brandskydd (8).png
Ajax systems

Nästa generations säkerhetssystem

Installation

Vi tar hand om hela processen, från initial installation av all utrustning till avslutat arbete, och inkluderar alltid omfattande dokumentation som en del av vår service.

Uppkoppling

Efter genomförd installation kopplar vi samman allt med vår larmcentral. Dessutom ger vi er åtkomst till systemet via både app och dator. Nu är det klart att användas.

Service

För att säkerställa er trygghet erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt serviceavtal under de första 12 månaderna.

brinner

När det brinner

Tid är helt avgörande vid allvarliga bränder. Livsfara, skador och kostnader är direkt relaterade till den tid det tar att evakuera och att snabbt larma räddningstjänsten för att få dem på plats.

5

MINUTER

Från ett brinnande ljus till ett helt övertänt rum kan det ta mindre än fem minuter. Giftig och brandfarlig rök bildas ännu snabbare, och när branden når sitt höjdpunkt har lufttemperaturen i rummet redan nått 400-500 grader.*

Inbrottstjuven

Bostadsinbrott går blixtsnabbt och även om polisen eller säkerhetsvakter svarar snabbt är det sällan möjligt att gripa tjuven på bar gärning.

 

Ett hemlarm skapar en avskräckande effekt och komplicerar inbrottsförsök. Genom smarta funktioner kan du övervaka ditt hem, även när du inte är där. Det ger inte bara en känsla av trygghet utan ger dig också kontroll över din säkerhet.

Brandskydd (9).png

Inom tidsramen mellan tre och trettio minuter kan en inbrottstjuv ta sig in, genomföra stöld av pass, pengar, smycken, datorer eller surfplattor och lämna platsen igen.*

3

MINUTER

Brandskydd (10).png

Vattenskador

Undvik försenade upptäckter av vattenskador med vårt system. Ofta inträffar skadorna när du inte är hemma, men vår lösning erbjuder enkelhet och trygghet. Med vår vattenläckagesensor och automatiska vattenavstängning minimeras risken för oväntade översvämningar. Aldrig mer behöver du stå nedanför och fånga vatten med hinkar.

35

PROCENT

Av vattenskadorna, där vitvaror som kyl, frys och diskmaskin ofta är orsaken. Rapporten sammanfattar 32 000 vattenskador rapporterade av försäkringsbolagen. Det understryker vikten av att vara medveten om riskerna i köket och implementera förebyggande åtgärder för att minimera skaderisken. Skydda ditt hem genom att förstå och hantera potentiella hot från vattenskador.

Redo att sätta igång? Vårt team är här för att underlätta för er.

Kontakta oss nedan eller fyll i vårt kontaktformulär

040 - 80 633

  • LinkedIn

Vi finns på Linkedin

bottom of page