top of page
Brand.png

 Bostadsrättsföreningar
&
Fastighetsbolag

Nedan hittar ni de tjänster och utföranden som SBF Skydd erbjuder för att framtidssäkra och skydda efter era behov och önskemål. 

Skydd & säkerhet

Brand & vattenskydd

Vi på SBF Skydd tillhandahåller helhetslösningar vad gäller brand och vattenskydd på alla sortens fastigheter. Vi har långt erfarenhet med referenser för att styrka att vårt system fungerar på alla fastigheter oavsett storlek. Allt är trådlöst och innovativt med 10 års produktgaranti. Det mest innovativa med vårt system är att i vår brandvarnare så är det inbyggt temperaturmätare, på så sätt har man alltid koll på utrymmets exakta temperatur. Detta medför att fastighetsskötaren blir underlättad av systemet vid en felanmälan att det är för kallt i lägenheten. Vi erbjuder uppkoppling till larmcentral med åtgärd av våra väktare eller tekniker dygnet runt.

RU zk_bezopasnost__visual_300 dpi-01.png

Kameraövervakning / CCTV

SBF Skydd erbjuder kameraövervakning med åtgärd för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag som önskar skydda utrymmen som är känsliga och insynsskyddade från allmänheten. Detta ökar tryggheten och drar ner på risken för att olovlig aktivitet sker på dessa områden. Med uppkoppling till en larmcentral med väktarutryckning gör att ni kan känna er trygga att vi alltid har översyn på vad som sker.

shutterstock_1901023315.jpg

Service & underhåll

Namnlös design (19).png

Service av brandutrustning

Som en del av det systematiska brandskyddet ska brandskyddsutrustning underhållas regelbundet. Det här gäller oavsett produkt och placering. Den egna organisationen skall utföra enklare egenkontroller av brandskyddet men det krävs också att en mer omfattande service av utrustningen genomförs varje år. Skicka en förfrågan för att ta del av vår konstadsfria brandskyddsgenomgång.

iStock-577306864_edited.jpg

Anläggningsskötare
BRANDLARM/SPRINKLER/SLÄCKGASSYSTEM

Dessa installationer har ett gemensamt krav, att det ska finnas en anläggningsskötare som är ansvarig för drift och underhåll regelbundet. En anläggningsskötare behöver inte vara utsedd av installationsfirman/anläggarfirman som utfört installationen. Kravet är att en utbildad och behörig anläggningsskötare utför service och underhåll. Vi på SBF skydd tillhandahåller utbildad personal inom dessa kategorier. Vi utför alltid 4 besök per år för att hela tiden säkerställa och följa upp anläggningens funktion, med både service och underhåll. Vi på SBS har även jour samt möjlighet till felanmälan under ordinarie arbetstid. En anläggarfirma brukar vanligtvis göra ett besök per år. Därför är det viktigt att ni som fastighetsägare eller hyresgäst har koll på er utrustning. Vad som gäller för just er verksamhet, därför erbjuder vi på SBF skydd alltid kostnadsfria besök för att kontrollera ert brandskydd. Skicka en förfrågan för att ta del av vår konstadsfria brandskyddsgenomgång

33037012-7Zt4T.jpg

Service & underhåll av rökluckor

Vi utför brandskyddskontroll av rökluckor (brandventilatorer). Arbetet innefattar funktionskontroll, underhåll, reparation och dokumentation. Våra professionella brandskyddstekniker utför arbetet enligt gällande regler och rekommendationer från myndigheter, försäkringsbolag och branschorganisationer. Vi levererar och monterar nya rökluckor. Där intäckning erfordras sker detta med behörig personal. Vi utför Brandtätning & Brandskyddsmålning.

Fler tjänster

Elektriker

Vi är godkända och finns med i elsäkerhetsverket. Detta gör att vi som företag kan erbjuda våra kunder en helhetslösning från installation av el-central till ladd stationer. 

Jourberedskap

Vi har jourberedskap för fastigheter där våra tekniker / väktare har kunskap och utbildning för att utföra akuta åtgärder som är fara för liv och fastighet. 

Ritningar

Våra arkitekter och designers genomför ritningar för såväl fastigheter, VA-ritningar, EL-ritningar men främst för utrymningsplaner.

Kontakta oss

Tack för att du hör av dig till oss!

bottom of page