top of page

Vi är din räddning när det gäller att skydda liv och fastigheter. Med vår integrerade lösning för brand- och vattenskydd erbjuder vi en toppmodern, uppkopplad plattform som inte bara säkerställer din trygghet utan kan även rädda liv.

 

Vår heltäckande service innefattar allt – från installation till regelbunden service och underhåll av alla typer av brandutrustning. Med oss som din kompletta leverantör kan du vara säker på att din säkerhet är i de bästa händerna.

 

Lita på oss för att skapa en trygg och säker miljö i ditt hem. Med vår lösning är du mer än bara skyddad – du är uppkopplad till framtiden av säkerhet.

OIP.jfif
OIP_edited.jpg
R.png
R_edited.png
ladda ned.png
ladda ned_edited.jpg
gloucestershireaerialinstallers.co.uk_--_624853386.png
gloucestershireaerialinstallers.co.uk_--_624853386.png

Skydd & säkerhet

Brand & vattenskydd

Vi på SBF Skydd tillhandahåller helhetslösningar vad gäller brand och vattenskydd på alla sortens fastigheter. Vi har långt erfarenhet med referenser för att styrka att vårt system fungerar på alla fastigheter oavsett storlek. Allt är trådlöst och innovativt med 10 års produktgaranti. Det mest innovativa med vårt system är att i vår brandvarnare så är det inbyggt temperaturmätare, på så sätt har man alltid koll på utrymmets exakta temperatur. Detta medför att fastighetsskötaren blir underlättad av systemet vid en felanmälan att det är för kallt i lägenheten. Vi erbjuder uppkoppling till larmcentral med åtgärd av våra väktare eller tekniker dygnet runt.

RU zk_bezopasnost__visual_300 dpi-01.png

Kameraövervakning / CCTV

SBF Skydd erbjuder kameraövervakning med åtgärd för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag som önskar skydda utrymmen som är känsliga och insynsskyddade från allmänheten. Detta ökar tryggheten och drar ner på risken för att olovlig aktivitet sker på dessa områden. Med uppkoppling till en larmcentral med väktarutryckning gör att ni kan känna er trygga att vi alltid har översyn på vad som sker.

shutterstock_1901023315.jpg

Service & underhåll

Namnlös design (19).png

Service av brandutrustning

Som en del av det systematiska brandskyddet ska brandskyddsutrustning underhållas regelbundet. Det här gäller oavsett produkt och placering. Den egna organisationen skall utföra enklare egenkontroller av brandskyddet men det krävs också att en mer omfattande service av utrustningen genomförs varje år. Skicka en förfrågan för att ta del av vår konstadsfria brandskyddsgenomgång.

iStock-577306864_edited.jpg

Anläggningsskötare
BRANDLARM/SPRINKLER/SLÄCKGASSYSTEM

Vi på SBF Skydd är dedikerade till att säkerställa att ditt brandskydd är i toppskick. Vi förstår att varje installation har ett gemensamt krav: en ansvarig anläggningsskötare. Den här personen behöver vara utbildad och behörig för att utföra regelbundet underhåll och service, och det är inte nödvändigtvis samma person som installerade utrustningen. Vi går ett steg längre när det gäller att ta hand om ditt brandskydd. Istället för det vanliga enstaka besöket per år, erbjuder vi fyra besök årligen för att säkerställa att din anläggning fungerar optimalt. Vi har också jourtjänst och möjlighet för felanmälan under våra ordinarie arbetstider, så du kan känna dig trygg dygnet runt. Vi förstår vikten av att du som fastighetsägare eller hyresgäst håller koll på din utrustning. Varje verksamhet har sina unika krav, och därför erbjuder vi alltid kostnadsfria besök för att kontrollera och anpassa ditt brandskydd efter dina specifika behov. Säkerhet är vår högsta prioritet, och vårt team av utbildad personal är redo att ge dig den bästa service när det gäller brandskydd. Ta nästa steg för att garantera din anläggnings säkerhet genom att skicka en förfrågan för vår kostnadsfria brandskyddsgenomgång. Vi ser fram emot att arbeta med dig för att säkerställa att din anläggning är i bästa möjliga skick.

33037012-7Zt4T.jpg

Service & underhåll av rökluckor

Vi är experter på brandskyddskontroller av rökluckor, även kända som brandventilatorer. Vårt arbete omfattar en heltäckande service som inkluderar funktionskontroll, noggrant underhåll, professionell reparation och korrekt dokumentation. Våra högkvalificerade brandskyddstekniker är fullt förtrogna med de senaste reglerna och rekommendationerna från myndigheter, försäkringsbolag och branschorganisationer. Det innebär att du kan lita på att ditt brandskydd är i säkra händer och följer de högsta standarderna. Vi kan också hjälpa dig med leverans och installation av nya rökluckor, vilket garanterar att din anläggning är utrustad med det senaste inom brandskyddsteknik. Förutom våra kontrolltjänster erbjuder vi även specialiserad brandtätning och brandskyddsmålning. Vi vet att brandsäkerhet är av största vikt, och vårt team är redo att se till att din anläggning är fullt utrustad för att möta de högsta säkerhetsstandarderna. Oavsett om du behöver en brandskyddskontroll, ny röklucka, brandtätning eller brandskyddsmålning, så är vi din pålitliga partner. Kontakta oss idag för att säkerställa att din anläggning är skyddad mot brandrisken på bästa möjliga sätt.

Fler tjänster

Elektriker

Vi är godkända och finns med i elsäkerhetsverket. Detta gör att vi som företag kan erbjuda våra kunder en helhetslösning från installation av el-central till ladd stationer. 

Jourberedskap

Vi har jourberedskap för fastigheter där våra tekniker / väktare har kunskap och utbildning för att utföra akuta åtgärder som är fara för liv och fastighet. 

Ritningar

Våra arkitekter och designers genomför ritningar för såväl fastigheter, VA-ritningar, EL-ritningar men främst för utrymningsplaner.

Kontakta oss

Tack för att du hör av dig till oss!

bottom of page