top of page

Service

Namnlös design (7).png

Anläggningsskötare
BRANDLARM/SPRINKLER/SLÄCKGASSYSTEM

Dessa installationer har ett gemensamt krav, att det ska finnas en anläggningsskötare som är ansvarig för drift och underhåll regelbundet. En anläggningsskötare behöver inte vara utsedd av installationsfirman/anläggarfirman som utfört installationen. Kravet är att en utbildad och behörig anläggningsskötare utför service och underhåll. Vi på SBF skydd tillhandahåller utbildad personal inom dessa kategorier. Vi utför alltid 4 besök per år för att hela tiden säkerställa och följa upp anläggningens funktion, med både service och underhåll. Vi på SBS har även jour samt möjlighet till felanmälan under ordinarie arbetstid. En anläggarfirma brukar vanligtvis göra ett besök per år. Därför är det viktigt att ni som fastighetsägare eller hyresgäst har koll på er utrustning. Vad som gäller för just er verksamhet, därför erbjuder vi på SBF skydd alltid kostnadsfria besök för att kontrollera ert brandskydd. Skicka en förfrågan för att ta del av vår konstadsfria brandskyddsgenomgång

Service av brandutrustning

Som en del av det systematiska brandskyddet ska brandskyddsutrustning underhållas regelbundet. Det här gäller oavsett produkt och placering. Den egna organisationen skall utföra enklare egenkontroller av brandskyddet men det krävs också att en mer omfattande service av utrustningen genomförs varje år. Skicka en förfrågan för att ta del av vår konstadsfria brandskyddsgenomgång.

Namnlös design (8).png
Namnlös design (9).png

Service & underhåll av rökluckor

Vi utför brandskyddskontroll av rökluckor (brandventilatorer). Arbetet innefattar funktionskontroll, underhåll, reparation och dokumentation. Våra professionella brandskyddstekniker utför arbetet enligt gällande regler och rekommendationer från myndigheter, försäkringsbolag och branschorganisationer. Vi levererar och monterar nya rökluckor. Där intäckning erfordras sker detta med behörig personal. Vi utför Brandtätning & Brandskyddsmålning.

bottom of page